Het weer in Land van Cuijk: 8.2 °C Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
 

Alles uit de regio Land van Cuijk

Beers Best

Bedrijfsfoto's 1 foto

Zondag 1 juli, 29e editie zomerfestijn Beers Best
De organisatie van Beers Best is er wederom in geslaagd een mooi programma neer te zetten tijdens de 29e editie van zomerfestijn Beers Best.

Naast de traditionele snuffelmarkt en braderie kunt u de volgende optredens en demonstraties aanschouwen.

Modelbouwgroep Devel. Een groep bestaande uit een groot aantal enthousiaste modelbouwers die hun handwerk graag willen laten zien aan alle bezoekers. Met een deel van de inmiddels 93 leden tellende groep laten zij onder andere binnenvaartschepen, duwboten, sleepboten, hijskranen, kraanpontons en nog veel meer zien, in een groot vaarbassin dat speciaal voor deze gelegenheid hier wordt opgebouwd.

Voor degenen die houden van turnen, dans, acrobatiek en spektakel, is er eveneens voldoende te zien. Speciaal voor deze bezoekers hebben we dit jaar maar liefst drie verschillende demonstraties op diverse podia. Dansgroep JAVD uit Uden / Beers, dansschool Chance4dance en demogroep van gymnastiekvereniging V&K uit Uden.

Voor vermaak wordt verder gezorgd door De Tienmorgen, die wederom een kinderboerderij verzorgen met een knuffel koe, scharrelkippen, konijnen, geitjes en cavia’s. Na het spelen met de dieren van de kinderboerderij, kunnen kinderen die dat willen geschminkt worden, of zich even lekker uitleven op het springkussen. Ook mogen alle kinderen proberen een heuse minigraver te besturen. En natuurlijk zijn de mensen van Duikteam Atlantis uit Cuijk weer van de partij. Bezoekers van Beers Best kunnen een persluchtmasker opzetten en daarmee een duik maken in het verwarmde bassin.

Wilt u vervolgens eventjes uitrusten, dan bent u in onze feesttent op de juiste plek. Hier kunt u pauzeren met een kop koffie of thee of een ander drankje. U kunt dan genieten van de live muziek van Remixx.

Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie over Beers Best is te vinden op www.beersbest.nl.

Graag tot ziens op zondag 1 juli a.s.

Bestuur ’t Neie Huukske / organisatie Beers Best

Reageer op: Beers Best

Om te reageren op deze advertentie, dient u te zijn ingelogd. Nog geen lid? U kunt zich gratis registreren.

« Terug naar het overzicht